E
R
X
O
T
T
EXORT

Skogen, barna, opplevelsene

Skogen, barna, opplevelsene
Aktivitets- og idébok

En av livets virkelig store scener er SKOGEN, med sine eventyrlige kulisser. Den er tilgjengelig for oss alle, det er godt med plass og det er kort vei for de fleste. Her kan vi finne inspirasjon og opplevelser helt uten støy, og det koster ingenting. Naturen lever sitt eget liv i sin egen pulserende rytme, som påvirker oss positivt både fysisk og psykisk.

I skogen bruker barna alle sansene for å skape sine egne erfaringer om hva de kan mestre. Derfor bør barna oppmuntres til å utforske, leke, lære og skape gode opplevelser sammen i naturen. Her stilles det ikke andre krav enn at vi ferdes med respekt og aktsomhet for naturens egne lover og urgamle tradisjoner. Derfor må vi lære oss å ikke etterlate spor som ikke gror igjen.

Enten det dreier seg om en kort tur eller en lang tur, gir det oss helse og livskraft. Gode turklær trenger ikke engang å være av siste mote. Ta med deg en solid dose nysgjerrighet på turen!

SKOGEN BARNA OPPLEVELSENE skal være en veiviser og inspirasjonskilde til en oppdagelsesferd vi aldri blir ferdige med, og som underveis gir svar på mange av livets skjulte mysterier. Boka er et samarbeidsprosjekt mellom pensjonert lærer og eier av egen leirskole for barn og ungdom i over 30 år på Finnskogen, Roar Moe, og medforfatter og forlegger Jan S. Hervig, utgiver av bøker innen kulturhistorie og naturopplevelser.

978-82-8387-039-8

Kr 349,- innb.

160 sider, format 15×21

Comments are closed.